Aurel Vlaicu 164 Cluj-Napoca

+40 740 272277

contact@meseextensibile.ro

Top
 

Cine suntem

Și cu ce ne ocupăm

Despre noi

TecnoFerrari România srl este o firmă românească, din Cluj-Napoca, înființată în 1999, și care activează în sectorul industrial. Începând cu anul 2016, având oportunitatea de a reprezenta în România producătorul de mese transformabile italian Altacom s.r.l., decide să aloce resurse și acestui sector, în care crede cu tărie. Mesele transformabile Altacom au o calitate deosebită, nivelul tehnic al acestora este de top și prețurile competitive.

Viața e unică

Trăim acum, într-o lume în continuă mișcare. Nevoia de spatiu se face simțită tot mai mult și în România, prețul construcțiilor crește, singurul mod de a contracara aceste realități fiind utilizarea cât mai rațională a spațiului avut la dispoziție. Noi vă oferind o soluție prin care spațiul poate fi folosit rațional și estetic, transformarea produselor noastre petrecându-se în câteva secunde.
Câteva date statistice pentru 2016:

Mese transformabile 0
Tăblii furniruite 0
Console 0
Mese de prânz 0

Lucrează cu noi

Dacă credeți că doriți să vindeți produsele noastre în magazine specializate, contactați-ne! Calitatea lor, designul și ușurința în utilizare vor convinge cumpărătorii. Pentru că prețul este corect.

Contact

TecnoFerrari România s.r.l.

str. Aurel Vlaicu 164, 400581 Cluj-Napoca

+40 740 272277


office@tecnoferrari.ro